مرکز توسعه و توانمندسازی منابع انسانی
وبینار تیمسازی و توانمندسازی منابع انسانی (از مباحث کوچینگ منابع انسانی)
ایجاد یک تیم منسجم، متعهد و مطمئن از نقشهای کلیدی رهبران عالیست. چرا که تیم سازی انگیزه و همکاری کارکنان را افزایش میدهد.
حمایت رهبر از تیم تا پشتیباتی تیم از رهبر
بیش از یک سوم دلایل شکست استارت آپها ، ناکارآمدی تیمهای تشکیل شده و یا فروپاشی تیم است. آشنایی با اصول تیم سازی میتواند ریسک فروپاشی کسبوکار را به حداقل برساند و فاندر استارت آپ را بر روی تقلیل سایر ریسکها متمرکز نماید.
بیشترین دلیل شکست یک کسبوکار، ناکارآمدی تیمهای تشکیل شده یا فروپاشی تیم است. آشنایی به اصول تیم سازی ریسک فروپاشی کسبوکار را به حداقل میرساند.
تیم سازی چیست؟ تیم سازی تکنیکی مدیریتی است که برای بهبود کارایی و عملکرد گروههای مختلف استفاده میگردد. تشکیل تیمی عالی نیاز به مهارت بالایی دارد. به همین منظور معمولا شرکتها به مهارت تیم سازی مدیران اهمیت می دهند و بر اساس این مهارت، آنها را استخدام میکنند.
هدف اصلی تیم سازی ایجاد پیوند قوی بین افراد است تا در جهت دستیابی به هدفی مشترک، به صورت منسجم با هم کار کنند. اگر تیم سازی اصولی انجام شود، مهارتهای برنامه ریزی در افراد بهبود پیدا میکند، ارتباط کارکنان با یکدیگر بهتر میشود در نتیجه انگیزه و همکاری آنها در رسیدن به هدف تعیین شده بیشتر میشود.
توجه داشته باشید که تیم با گروه تفاوت دارد. در گروه افراد گرد هم جمع میشوند ولی ممکن است هدف یکسانی نداشته باشند. اما در تیم افراد با عقاید و سلایق مختلف برای دستیابی به هدفی مشترک همکاری میکنند. اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم تیم سازی تکنیکی موثر برای سازمانهایی است که تصمیم دارند فرهنگ سازمانی ویژهای را پرورش دهند. در این نوع فرهنگ کارکنان از آمدن به محل کار لذت میبرند، به یکدیگر اعتماد میکنند و به راحتی با هم همکاری میکنند.
در این دوره اهمیت تیم سازی را مورد بحث قرار میدهیم، نکاتی برای تیم سازی بیان می کنیم و پیامدهای تیم سازی برای دستیابی به اهداف سازمانی را نشان میدهیم.
«نقطه قوت یک تیم تک تک اعضای آن و نقطه قوت هر عضو، تیم اوست.»
سرفصلهای وبینار
-آموزش خلق تیمهای موفق
-معرفی چالشهای همکاری و رقابت در تیمهای کاری
-حمایت رهبر از تیم تا پشتیباتی تیم از رهبر
مخاطبین
-مدیران شرکتها
-صاحبان کسب و کار کوچک و متوسط
-مدیران و کارشناسان منابع انسانی
-سرمایه گذاران
-دانشجویان مدیریت و بازاریابی
-علاقه مندان حوزههای کسب کار و منابع انسانی
-هر فردی که به نوعی کسب و کاری را اداره میکند و چند نفر برای او کار میکنند
-و هر آنکه علاقمند به توسعه است و " یادگیری" را راه درست توسعه میداند.